chat
Furniture Casters , Wheel Casters for Indoor and Outdoor

Møbelhjul, hjul til indendørs og udendørs brug

Ottoman Furniture Casters er de produkter, der gør arbejdet. Til at flytte tungt og stort udstyr eller møbler og samtidig beskytte dit gulv i processen. Disse hjul er lavet af materialer af høj kvalitet og vil være i funktionsdygtig stand i lang tid.
Artiklen har følgende karakteristika
Hjul
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
OTTOHJ
PRIS

11,70 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

mm  /  inches
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Det bedste resultat opnås, hvis møblet vendes på hovedet. Skru hjulet fast i dit møbel med en skrue, der er tilpasset møbelmaterialet. Hvis dit møbel er lavet af træ, anbefaler vi, at du forborer et hul, hvor du vil fastgøre hjulet.

SPECIFIKATIONER

LIGNENDE PRODUKTER

 • 97,50 DKK

  Stolehjul til trægulve gør det uden tvivl lettere at flytte rundt på møblerne. Disse stolehjul til trægulve forhindrer ikke kun møblerne i at blive slidt, de forhindrer også gulvet i at få ridser på grund af hyppige møbelbevægelser. Få disse hjul til en konkurrencedygtig pris.

  Fra 97,50 DKK / st
 • 4,88 DKK

  Er du træt af at finde gamle og beskidte klæbepuder på dine møbler og på dine sokker? Opgrader dine møbler med den ægte vare nu! Disse ovale stolebenshætter er løsningen for dig. Ved hjælp af disse hætter kan du nemt flytte møblerne og samtidig holde dit gulv fri for ridser.

  Fra 4,88 DKK / st
 • 14,30 DKK

  Molded Felt Chair Leg Caps er fremstillet i 100 % solidt filtmateriale. Bæredygtig, fremstillet af genbrugte PET-flasker. Hvis du er på udkig efter flot design, men stadig har funktionalitet i tankerne, bør dette være det bedste valg. Filthætterne gør det lettere for dig at flytte møblerne rundt i huset. Stolehætterne er af høj kvalitet og vil ikke blive...

  Fra 14,30 DKK / st
 • 18,85 DKK

  FurnitureWear

  Disse tennisbolde til stoleben er lavet af gummi af høj kvalitet og har en radius på 63 mm. Boldene gør møblernes bevægelser mere jævne og forhindrer skader på gulvene. Møbelboldene er meget nyttige og også nemme at bruge. De er gode til at absorbere lyd.

  Fra 18,85 DKK / st