chat
Chair Casters for Hardwood Floors, for Metal Tube Chair Legs

Stolehjul til trægulve, til stoleben af metalrør

Stolehjul til trægulve gør det uden tvivl lettere at flytte rundt på møblerne. Disse stolehjul til trægulve forhindrer ikke kun møblerne i at blive slidt, de forhindrer også gulvet i at få ridser på grund af hyppige møbelbevægelser. Få disse hjul til en konkurrencedygtig pris.
Artiklen har følgende karakteristika
Hjul
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
HJGLID
PRIS

102,00 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Det bedste resultat opnås, hvis møblet vendes på hovedet. Skru hjulet fast i dit møbel med en skrue, der er tilpasset møbelmaterialet. Hvis dit møbel er lavet af træ, anbefaler vi, at du forborer et hul, hvor du vil fastgøre hjulet.

SPECIFIKATIONER

Hjulet skal monteres bag de forreste stoleben. Hver stol har brug for to hjul.

Passer til alle stoleben: (minimum benbredde 20 mm).
Borehul: 10×75 mm.
Dia x bredde mm 50×25
Højde (mm)80
Vægtkapacitet for to hjul: 100 kg

LIGNENDE PRODUKTER

 • Disse møbelglidere til trægulve er nyttige til at flytte møbler, der står over gulvtæppet. Gliderne er lettere at sætte på, og de er også billige at købe. Møblerne bliver lettere at flytte hen over tæppet, og de ødelægger heller ikke tæppet, hvis du har dem på dine møbler. Gliderne er lavet af plast af høj kvalitet og bliver ikke slidt op så hurtigt.

  Fra 7,65 DKK / st
 • De genanvendelige møbelpuder, der kan skrues på, er møbelhætter med filt på undersiden og skruer på oversiden. Skruerne sørger for, at hætterne sidder godt fast på møblerne og ikke løsner sig, når du flytter dem. Så kan du også flytte dine møbler uden at bekymre dig om at ridse dine gulve. Når de er slidt ned, skifter du bare hætterne ved at skrue nye...

  Fra 5,95 DKK / st
 • Molded Felt Chair Leg Caps er fremstillet i 100 % solidt filtmateriale. Bæredygtig, fremstillet af genbrugte PET-flasker. Hvis du er på udkig efter flot design, men stadig har funktionalitet i tankerne, bør dette være det bedste valg. Filthætterne gør det lettere for dig at flytte møblerne rundt i huset. Stolehætterne er af høj kvalitet og vil ikke blive...

  Fra 14,96 DKK / st
 • Møbelhjul i krom med sorte hjul. Kan bruges til alt fra sofaer til opbevaringsmøbler, primært til indendørs gulve.

  Fra 115,60 DKK / st