chat
Furniture Pads, Reusable for Harwood Floors

Møbelpuder, genanvendelige til trægulve

De genanvendelige møbelpuder, der kan skrues på, er møbelhætter med filt på undersiden og skruer på oversiden. Skruerne sørger for, at hætterne sidder godt fast på møblerne og ikke løsner sig, når du flytter dem. Så kan du også flytte dine møbler uden at bekymre dig om at ridse dine gulve. Når de er slidt ned, skifter du bare hætterne ved at skrue nye filtpuder på. Det er nemt og bæredygtigt.

Artiklen har følgende karakteristika
Glideevne:
Med glide
Vedhæftet med:
skrue
Type af møbel:
Senge - Borde - Indendørs
Gulvplads:
Fliseoverflader - Alle gulvtyper
MTSKUTBF
PRIS

8,50 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

mm  /  inches
Du skal købe mindst 8 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Vend møblet på hovedet for at få det bedste resultat ved fastgørelsen. Rengør benet, og sørg for, at snavs, fedt og støv er fjernet. Skru derefter det hvide beslag fast på benet med den medfølgende skrue, og tryk derefter på filtdelen.

SPECIFIKATIONER

Denne pude har en udskiftelig filtdel, som kan skiftes, hvis det er nødvendigt. Patten fås i grå og har følgende mål: Bredde plastbeslag: 18 mm Ø
Bredde udskiftelig filtdel: 22 mm Ø
Filttykkelse: 4 mm
Skruelængde: 17 mm TILVALG
Plastikbeslag + skrue + filtdel = komplet pote.
Filtdel = Kun filtdelene, så du kan udskifte slidte dele.

LIGNENDE PRODUKTER

 • Stolehjul til træstole er en stor hjælp, når du skal flytte rundt på stolene. Hjulene fås i sølvfarve og passer til flere stole og indretningsstile. Hjulene gør det virkelig nemt at flytte rundt på et stort antal stole.

  Fra 87,72 DKK / st
 • Molded Felt Chair Leg Caps er fremstillet i 100 % solidt filtmateriale. Bæredygtig, fremstillet af genbrugte PET-flasker. Hvis du er på udkig efter flot design, men stadig har funktionalitet i tankerne, bør dette være det bedste valg. Filthætterne gør det lettere for dig at flytte møblerne rundt i huset. Stolehætterne er af høj kvalitet og vil ikke blive...

  Fra 14,96 DKK / st
 • Møbelhjul med låg i sort stål. Fungerer til alt fra tevogn til sofa, primært tilpasset indendørs gulve, men fungerer også udendørs.

  Fra 115,60 DKK / st
 • Mangler du også at slæbe eller skubbe dine tunge møbler rundt? Disse hjul hjælper dig med nemt at flytte dine møbler. Du kan placere dine senge, hylder på disse hjul. Der medfølger en filt-pude, som beskytter dine møbler mod at få mærker og ridser under flytningen.

  Fra 135,32 DKK / st