chat
Felt Strips, Roll of Self Adhesive Felt for Doors etc.

Filtstrimler, rulle med selvklæbende filt til døre osv.

Self Adhesive Felt Pad Roll består af rektangulære, selvklæbende puder til dine møbler. Du kan bruge puderne uden problemer, og de er også lavet af materiale af høj kvalitet, så de ikke slides af så let. Puderne hjælper med at flytte møblerne ubesværet og jævnt, og de forhindrer også ridser på gulvet. De kommer i store mængder til langvarig brug.
Artiklen har følgende karakteristika
Vedhæftet med:
Selvklæbende
Materiale:
Filt
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
PRIS

244,80 DKK / rulle inklusive moms        / order  inklusive moms

Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

For at opnå det bedste resultat ved fastgørelse - rengør overfladen og sørg for at fjerne voks, fedt og støv. Tryk derefter møbelpuden godt fast på møblet. Til træmøbler kan du bruge et stykke sandpapir til at rengøre med, til plast, metal og andre materialer kan du bruge en klud og rengøringsmiddel.

SPECIFIKATIONER

Dette produkt sælges i ruller på 10 meter og fås i tre farver: hvid, sort og brun. Det har følgende størrelser: Hvid:
SHF25x1point5V:
Bredde: 25 mm
Tykkelse: 1,5 mm SHF15x3V:
Bredde: 15 mm
Tykkelse: 3 mm Sort:
SHF15x1point5S:
Bredde: 15 mm
Tykkelse: 1,5 mm SHF25x1,5S:
Bredde: 25 mm
Tykkelse: 1,5 mm SHF15x3S:
Bredde: 15 mm
Tykkelse: 3 mm SHF25x3S:
Bredde: 25 mm
Tykkelse: 3 mm Brun:
SHF15x3B:
Bredde: 15 mm
Tykkelse: 3 mm

LIGNENDE PRODUKTER

 • Disse selvklæbende filtpuder er nyttige til at beskytte dine møbler og gulve. Puderne er selvklæbende og har en firkantet form. De er hurtige og nemme at montere på møblerne. De selvklæbende puder fås i forskellige farver, så du kan vælge den perfekte farve til dine møbler. Filtpuderne af høj kvalitet gør det nemt at flytte møblerne og er gode...

  Fra 20,40 DKK / st
 • FurnitureWear

  Disse selvklæbende filtstykker er meget nyttige til at beskytte dine møbler. De er nemme at sætte fast og bliver siddende på gulvet i lang tid. Disse stykker hjælper dig også med at beskytte dine gulve mod ridser. Du kan vælge en farve, der står i kontrast til dine møbler, så du ikke ødelægger farvekombinationerne i dit rum. De er af førsteklasses...

  Fra 21,76 DKK / st
 • High Quality Adhesive Rubber Pads er meget nyttige og problemfri at bruge. De er lavet af højkvalitetsgummi og slides ikke af lige med det samme. Gummipuderne er nyttige til at beskytte møbler, dekoration eller højttalere og gør dem mere solide.

  Fra 6,80 DKK / st
 • FurnitureWear

  Vores selvklæbende møbelpuder giver dine møbler lidt attitude. Puderne sættes fast på undersiden af møbelbenet og passer ekstra godt til mange af de møbler, der er lavet af plast og metal. Vi anbefaler ikke selvklæbende puder til brug i vådrum, her ser vi hellere, at du bruger stolebenshætter i plast.

  Fra 0,85 DKK / st