chat

Møbelkugler, Silent Socks Originals

Silent Socks er et perfekt valg til den overordnede pleje af dine møbler. Stolebenene kan beskyttes, og ridser på gulvet kan undgås. Og ikke mindst er de gode lydabsorbenter.

Artiklen har følgende karakteristika
Materiale:
Filt
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
MÆRKE
Silent Socks
PRIS

38,76 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 4 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

For at få det bedste resultat ved fastgørelsen skal du arbejde med møblet vendt på hovedet. Rengør benet og sørg for, at snavs, fedt og støv er fjernet. Tryk derefter kuglen fast på møblet, brug evt. en gummihammer.

SPECIFIKATIONER

Mål, to dimensionelle områder: Rørben Ø 16 - 22 mm
Rørben Ø 20 - 27 mm Silent Socks fås i 6 farver.

LIGNENDE PRODUKTER

 • Chair Rag Socks er stofsokker, der er lavet til at beskytte stolene og give et sjovt look til dit hjem. Tilføj lidt hygge til dit hjem og dine møbler, og køb nogle sokker til dine møbler i dag.

  Fra 21,25 DKK / st
 • Disse strikkede stolestrømper er meget nyttige til at beskytte dine møbler og gulve mod skader. Disse sokker af høj kvalitet er nemme at sætte på stolene, og de bliver ikke slidt af så hurtigt. Strømperne fås til billige priser og i forskellige farver, så du kan vælge.

  Fra 19,72 DKK / st
 • FurnitureWear

  Disse tennisbolde til stoleben er lavet af gummi af høj kvalitet og har en radius på 63 mm. Boldene gør møblernes bevægelser mere jævne og forhindrer skader på gulvene. Møbelboldene er meget nyttige og også nemme at bruge. De er gode til at absorbere lyd.

  Fra 19,72 DKK / st
 • FurnitureWear

  Disse fine møbelben i filt er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Et stilfuldt og meget værdsat produkt. Holder høj kvalitet og er både slidstærke og elegante. Benene passer perfekt til både offentlige og private miljøer.

  Fra 12,92 DKK / st