chat
Sustainable Chair Leg Caps, made from waste material, very decorative

Stolehætter i formstøbt filt

Molded Felt Chair Leg Caps er fremstillet i 100 % solidt filtmateriale. Bæredygtig, fremstillet af genbrugte PET-flasker. Hvis du er på udkig efter flot design, men stadig har funktionalitet i tankerne, bør dette være det bedste valg. Filthætterne gør det lettere for dig at flytte møblerne rundt i huset. Stolehætterne er af høj kvalitet og vil ikke blive slidt op lige med det samme - et must-have til dine møbler.
Artiklen har følgende karakteristika
Glideevne:
Med glide
Gulvplads:
Fliseoverflader - Alle gulvtyper
Materiale:
Filt
Type af møbel:
Indendørs
RRUFFMG
PRIS

18,85 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 8 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Det er nemmest at påføre ved at vende møblet på hovedet. Tryk puden fast på møbelbenet, brug om nødvendigt en gummihammer. Hvis møblet har rørben, skal du lade de gamle indvendige rørbeskyttere sidde på, eller hvis der ikke er nogen, skal du sætte nye på, som har samme diameter som røret for at forhindre slid på de udvendige puder.

SPECIFIKATIONER

* Målene henviser til rørbeskyttelsens indvendige mål. Rørbeskytterne har en præcis pasform og er ikke strækbare. Mål dit stoleben/rør, gerne med en skydelære, så du får den rigtige størrelse med det samme og undgår unødvendige forsendelsesomkostninger.
Hvis dit møbel har et åbent rørstoleben (f.eks. Myran eller Sjuan), anbefaler vi, at du køber og monterer en af vores indvendige runde rørbeskyttere/fodpropper.

LIGNENDE PRODUKTER