chat
Furniture Balls in Rubber for Multi Use

Tennisbold til stoleben, møbelbolde

Disse tennisbolde til stoleben er lavet af gummi af høj kvalitet og har en radius på 63 mm. Boldene gør møblernes bevægelser mere jævne og forhindrer skader på gulvene. Møbelboldene er meget nyttige og også nemme at bruge. De er gode til at absorbere lyd.

Artiklen har følgende karakteristika
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
MÆRKE
FurnitureWear
PRIS

18,85 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 4 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Det er nemmest at påføre ved at vende møblet på hovedet. Tryk bolden ned på benet, så flapperne går ned i bolden. Du kan efterlade eventuelle gamle puder/hætter på benet, så længe de passer ind i bolden. Hvis det er nødvendigt, kan du skære bolden lidt ekstra op med f.eks. en tæppekniv.

SPECIFIKATIONER

Disse møbelkugler er lavet af høj kvalitet og har en radius på 63 mm. De anbefales til stoleben med følgende forhold: Ø 26-35 mm

LIGNENDE PRODUKTER

 • 15,60 DKK

  FurnitureWear

  Møbelkuglerne er populære til skoler og andre offentlige områder. De beskytter gulvet mod ridser og er også gode lyddæmpere. Kuglerne gør det også lettere for dig at flytte rundt på møblerne. Boldene fås i et par forskellige farver, er lugtfri og lavet af materialer af høj kvalitet.

  Fra 15,60 DKK / st
 • 37,05 DKK

  Silent Socks

  Silent Socks er et perfekt valg til den overordnede pleje af dine møbler. Stolebenene kan beskyttes, og ridser på gulvet kan undgås. Og ikke mindst er de gode lydabsorbenter.

  Fra 37,05 DKK / st
 • 18,85 DKK

  Disse strikkede stolestrømper er meget nyttige til at beskytte dine møbler og gulve mod skader. Disse sokker af høj kvalitet er nemme at sætte på stolene, og de bliver ikke slidt af så hurtigt. Strømperne fås til billige priser og i forskellige farver, så du kan vælge.

  Fra 18,85 DKK / st
 • 13,65 DKK
  Ny

  Disse fine møbelben i filt er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Et stilfuldt og meget værdsat produkt. Holder høj kvalitet og er både slidstærke og elegante. Benene passer perfekt til både offentlige og private miljøer.

  Fra 13,65 DKK / st