chat
Chair Leg Caps, Silicon Furniture Pads with Felt

Hætter til stoleben, møbelpuder i silikone med filt

Silicon Chair Legs Caps med fleksibel pasform. De er meget populære på grund af deres høje kvalitet, det semitransparente materiale, som giver et subtilt visuelt indtryk. Ikke mindst fungerer silikonematerialet som en effektiv lydabsorbent.

Artiklen har følgende karakteristika
Type af møbel:
Udendørs - Indendørs
Materiale:
Silikone
Gulvplads:
Alle gulvtyper
MÆRKE
FurnitureWear
PRIS

9,75 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 32 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Det nemmeste er at vende møblet på hovedet. Monter puden på møbelbenet. Hvis møblet har rørben, skal du lade de gamle indvendige rørbeskyttere sidde på, eller hvis der ikke er nogen, skal du montere nye, der har samme diameter som røret for at forhindre slid på disse udvendige puder.

SPECIFIKATIONER

Vores stolebenshætter i silikone har en fleksibel pasform.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 4,88 DKK

  Disse flade, afrundede benkapper er meget nyttige, hvis du er bekymret for dine møbler og gulve i dit hus. De er nemme at montere og lavet af materialer af høj kvalitet. De gør det lettere for dig at flytte møblerne og beskytter også dine gulve mod ridser. Du bør ikke gå glip af disse komfortable hætter.

  Fra 4,88 DKK / st
 • 3,25 DKK

  Er du på udkig efter måder at beskytte dine møbler og dit gulv på? Så er disse runde skridsikre stolebenshætter i førsteklasses gummi et godt valg for dig. De fås i sort og grå og passer perfekt til dine møbler, så du undgår ridser på gulvet.

  Fra 3,25 DKK / st
 • 3,25 DKK

  Til flytbare stole kan du overveje disse glidende stolebenskåle som en perfekt partner til en nem flytning. Møbelhætterne er stærke nok til at give sikkerhed og perfekt støtte til dine vigtige møbler. Gør dine stole til en opgradering, de fortjener det.

  Fra 3,25 DKK / st
 • 7,40 DKK 8,22 DKK -10%

  Supersmart udvendige stolebenshætter i silikone. De er meget populære på grund af deres høje kvalitet og fleksible pasform. Designet giver et subtilt visuelt indtryk. Ikke mindst fungerer silikonematerialet som en effektiv lydabsorbent.

  Fra 7,40 DKK 8,22 DKK -10% / st
  Nedsat pris!