chat

PRISER

Alle priser i butikken stoleduppen.dk er angivet i DKK, og alle priser inkluderer 25% moms.

LEVERINGSTID

Normalt har vi en leveringstid på ca. 2-6 dage, afhængig af ferier og hvilken dag du bestilte.

FRAGTOMKOSTNINGER

Den nøjagtige fragtomkostning specificeres i kassen. Den afhænger af vægt og volumen. Fragtomkostningen starter generelt ved 29 DKK inden for Europa.

RETURNER

Som kunde har du ifølge den svenske fjernsalgslov altid ret til at annullere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan læse mere om dette i vores returpolitik.

FRAGTMETODE

Vi sender primært vores produkter med POSTNORD, som leverer varerne hjem til dig eller til det nærmeste leveringssted i dit postnummer.

B2B FORSENDELSER

Sørg for, at der er personer på stedet, der kan modtage forsendelsen, ellers kan du blive opkrævet for leveringsforsinkelse. Dette er en omkostning, som PostNord og DHL opkræver os, hvis der ikke er nogen til stede.

FOR UAFHENTEDE PAKKER

Hvis du ikke afhenter din pakke på afhentningsstedet inden for én uge, vil pakken automatisk blive returneret. I sådanne tilfælde vil du som kunde blive opkrævet for returfragten til os. Beløbet er 90DKK for gebyr + fragt. (Dette er gebyret, som PostNord og DHL opkræver os for at behandle returforsendelsen)

LEVERINGSFORSINKELSER

Hvis leveringstiden for din ordre ændres, vil vi informere dig så hurtigt som muligt.

BESKADIGEDE VARER

Når du modtager varerne, skal du straks kontrollere, om de er beskadigede/om forsendelsen er komplet. Hvis varerne er beskadigede eller forkerte, skal du informere os pr. e-mail så hurtigt som muligt.