chat

Strikkede stolestrømper

Disse strikkede stolestrømper er meget nyttige til at beskytte dine møbler og gulve mod skader. Disse sokker af høj kvalitet er nemme at sætte på stolene, og de bliver ikke slidt af så hurtigt. Strømperne fås til billige priser og i forskellige farver, så du kan vælge.

Artiklen har følgende karakteristika
Glideevne:
Med glide
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
PRIS

19,72 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

For at opnå det bedste resultat skal du rengøre overfladen og sørge for, at snavs, støv og fedt er væk. Vend møblet på hovedet, og sæt sokken på benet. Hvis det er nødvendigt, kan sokkerne rengøres ved 40 grader celsius og tørretumbles.

SPECIFIKATIONER

Kan vaskes i vaskemaskine og tørretumbler.

LIGNENDE PRODUKTER

 • FurnitureWear

  Møbelkuglerne er populære til skoler og andre offentlige områder. De beskytter gulvet mod ridser og er også gode lyddæmpere. Kuglerne gør det også lettere for dig at flytte rundt på møblerne. Boldene fås i et par forskellige farver, er lugtfri og lavet af materialer af høj kvalitet.

  Fra 10,20 DKK / st
 • Rubber Furniture Balls For Chair Legs er lavet af massivt gummi af høj kvalitet og vil hjælpe dig med at flytte dine møbler ubesværet på gulvene uden at ødelægge dem. Disse møbelkugler i massivt gummi er billige at købe, og du kan bruge dem uden problemer. Kuglerne er nemme at montere.

  Fra 19,72 DKK / st
 • Silent Socks

  Silent Socks er et perfekt valg til den overordnede pleje af dine møbler. Stolebenene kan beskyttes, og ridser på gulvet kan undgås. Og ikke mindst er de gode lydabsorbenter.

  Fra 45,56 DKK / st
 • FurnitureWear

  Disse fine møbelben i filt er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Et stilfuldt og meget værdsat produkt. Holder høj kvalitet og er både slidstærke og elegante. Benene passer perfekt til både offentlige og private miljøer.

  Fra 12,92 DKK / st