chat
Chair protection for horisontal legs

Stolebeskyttelse til horisontale ben

Disse horisontale stolebensovertræk er virkelig nemme at montere. Beskytter dit gulv mod ridser og bruges oftest på produkter med liggende rørben.

Artiklen har følgende karakteristika
Vedhæftet med:
Selvklæbende
Materiale:
Filt
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
PRIS

11,38 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 16 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Produkterne er nemme at montere uden brug af værktøj. Bare en hurtig tapning af dækslerne. Monter disse bløde betræk så stramt, du kan, omkring det vandrette ben. Hvis puden er for lang, kan du klippe den til med en saks.

SPECIFIKATIONER

De fungerer på alle typer gulve og stoleben, både runde og firkantede ben. Fås i to størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 0,51 DKK

  Stor pakke med selvklæbende filtpuder, der beskytter både dine møbler og dine gulvfliser. Sæt disse selvklæbende filtpuder på dine møbler for at forlænge deres levetid. Fås i flere forskellige farver.

  Fra 0,51 DKK / st
 • 0,81 DKK

  FurnitureWear

  Vores selvklæbende møbelpuder giver dine møbler lidt attitude. Puderne sættes fast på undersiden af møbelbenet og passer ekstra godt til mange af de møbler, der er lavet af plast og metal. Vi anbefaler ikke selvklæbende puder til brug i vådrum, her ser vi hellere, at du bruger stolebenshætter i plast.

  Fra 0,81 DKK / st
 • 4,41 DKK

  Plastgliderne til møbler hjælper med at beskytte dine møbler og også dine gulve. Disse plastglidere af høj kvalitet er økonomiske og slides heller ikke så let. De hjælper dig med at flytte dine møbler ubesværet på gulvet, og det endda uden at ridse gulvet. Glidestykkernes hvide farve smelter sammen med omgivelserne og er praktisk talt usynlig og vil ikke...

  Fra 4,41 DKK / st
 • 227,50 DKK

  Selvklæbende møbelpuder er meget nyttige og fås nu i store mængder. Du kan købe disse filtpuder af høj kvalitet i store partier og bruge dem til alle dine møbler. Puderne klæber let til bunden af møbelbenene og gør det nemmere at bevæge møblerne. Ikke nok med det, så beskytter puderne også dit gulv mod ridser. Du kan købe dem til meget lave priser.

  Fra 227,50 DKK / st