chat
Expanding screw for plaster boards

Ekspansionsskrue, skrue ekspander gipsplader, M6

Mollyplugg i størrelse M6, også kaldet en dyvleskrue, er en meget nyttig skrue til montering af forskellige genstande, der skal fastgøres på en væg lavet af gips. Hvis det er et billede, en krog eller en hylde, der skal monteres, er mollyplugg en meget praktisk produkt.

En gipsdyvel monteres i den ønskede væg og kan bære tunge genstande. En almindelig skrue i en gipsvæg, selv skruer med dyvler i en gipsvæg, er ikke noget, vi anbefaler. Det kan for eksempel være tungere billeder eller andet. Men med en gipsdyvel behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt genstanden er for tung, og du kan nemt og smidigt hænge op, hvad du ønsker.

Artiklen har følgende karakteristika
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
PRIS

4,76 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Anvendes primært til montering i vægge, der består af gips. Monteringen er lidt tricky, så følg venligst disse trin. Første trin er at bore et hul med et bor, borets størrelse er den samme som ekspanderens størrelsesnavn. Slå derefter på mollyproppen med en hammer. Dernæst tager du en skruetrækker og skruer skruen i, så den udvider sig bag gipspladen, så du skruer, indtil du mærker, at det bliver hårdt og næsten stopper, hvis du skruer for længe og for hårdt, vil gipspladen gå i stykker, så stop med at skrue, når du mærker, at det klemmer.

SPECIFIKATIONER

Mollyplugg i følgende størrelser:
Skruedimension: 6 mm
Bore-dimension: 12 mm

Vægtykkelsen varierer afhængigt af skruens længde:

For skruen på 45 mm kan vægtykkelsen være 8-13 mm
For skruen på 65 mm kan vægtykkelsen være 17-32 mm
For skruen på 72 mm kan vægtykkelsen være 20-26 mmLIGNENDE PRODUKTER

  • Mollyplugg, gipsudvider, metaludvider, såkaldt, er en meget praktisk skrue til montering af forskellige genstande, der skal fastgøres i en væg lavet af gips. Om det er et billede, en krog eller en hylde, der skal monteres, er mollyplugg en meget nyttig produkt. En gipsudvider monteres i den ønskede væg og kan bære tunge genstande. Brugen af en almindelig...

    Fra 4,76 DKK / st
  • Denne ekspansionsskrue er fantastisk til at fastgøre hylder, lamper og andre ting, der er nødvendige på vægge og lofter, hvor der er gipsplader. Gipsplader er det samme som gipsvægge (også kendt som wallboard, sheet rock, gypsum board, buster board, custard board eller gypsum panel), det er en plade lavet af calciumsulfatdihydrat (gips).

    Fra 4,08 DKK / st