chat
Chair Leg Caps, Tip Protection Caps

Hætter til stoleben, tipbeskyttelse

Tip Protecting Chair Caps er perfekte til at beskytte dine møbler. Stolehætterne gør det også nemmere at flytte møblerne hen over gulvet uden at skade dem på nogen måde. Disse slanke hætter af høj kvalitet har målene 40 mm i længden og 18 mm i bredden.
Artiklen har følgende karakteristika
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
RRLTSK
PRIS

4,86 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 16 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

For at få det bedste resultat ved montering - rengør benrøret og sørg for, at snavs, fedt og støv er fjernet. Skru derefter dine benkapper godt fast på benrøret.

SPECIFIKATIONER

Denne pude kommer i sort og har følgende størrelse:
Længde: 38 mm
Bredde: 18 mm
Max diameter: 24 mm Ø
Skrue hul: 4,5 mm
Skrue medfølger ikke.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 11,05 DKK

  Nu er det tid til at opgradere dit hjem! Disse flade stolebenshætter med kvalitetsfiltpuder er den ægte vare. Fremstillet af plast i høj kvalitet. Møbelpuden er en rigtig god beskyttelse af dine møbler og dit gulv. Det er nemt at montere hætterne, og de fås til en meget konkurrencedygtig pris.

  Fra 11,05 DKK / st
 • 3,25 DKK

  Er du på udkig efter måder at beskytte dine møbler og dit gulv på? Så er disse runde skridsikre stolebenshætter i førsteklasses gummi et godt valg for dig. De fås i sort og grå og passer perfekt til dine møbler, så du undgår ridser på gulvet.

  Fra 3,25 DKK / st
 • 14,30 DKK

  Molded Felt Chair Leg Caps er fremstillet i 100 % solidt filtmateriale. Bæredygtig, fremstillet af genbrugte PET-flasker. Hvis du er på udkig efter flot design, men stadig har funktionalitet i tankerne, bør dette være det bedste valg. Filthætterne gør det lettere for dig at flytte møblerne rundt i huset. Stolehætterne er af høj kvalitet og vil ikke blive...

  Fra 14,30 DKK / st
 • 5,79 DKK

  Disse filtspidser til stole er meget nyttige for dit miljø. De er nemme at bruge på grund af deres runde form og lavet af højkvalitetsmateriale, så det ikke slides så let. Filten på undersiden af hætterne gør det nemt for dig at flytte rundt på dine møbler, uden at det skader dit gulv. Du kan vælge farven baseret på interiøret i dit hus.

  Fra 5,79 DKK / st