chat
Chair Leg Caps, Outside Pad, Flat Shape

Hætter til stoleben, udvendig pude, flad form

Flat Chair Leg Caps er nyttige til at beskytte dine møbler mod slitage og er også en god hjælp, når du flytter rundt på dem. Derudover forhindrer de, at du får ridser på dine trægulve, når du flytter møblerne. De er lavet af fleksibelt materiale af høj kvalitet og slides ikke hurtigt. De flade hætter er nemme at sætte på og bruge.
Artiklen har følgende karakteristika
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
RLPYSS
PRIS

4,25 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 16 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

For at få det bedste resultat ved montering - rengør benrøret og sørg for, at snavs, fedt og støv er fjernet. Skru derefter dine benkapper godt fast på benrøret.

SPECIFIKATIONER

Denne pude fås i to farver og fire forskellige størrelser: SORT
Længde: 60 mm
Bredde: 10 mm
Højde: 6 mm
Skruehulsbredde: 4 mm
SORT
Længde: 60 mm
Bredde: 12 mm
Højde: 6 mm
Skruehulsbredde: 4 mm
BLACK
Længde: 44 mm
Bredde: 8 mm
Højde: 6 mm
Skruehulsbredde: 4 mm GRAY
Længde: 33 mm
Bredde: 14 mm
Højde: 6 mm
Skruehulsbredde: 2.5 mm

LIGNENDE PRODUKTER

 • Er du ude efter den ægte vare? Denne stolebenshætte med filtbeskyttelse er utrolig nyttig. Det er det bedste til alle slags møbler, der står på dine dyrebare hårde overflader. Filten i bunden af hætten er af høj kvalitet og forhindrer dine møbler i at ridse dit gulv, og nitten er en smart funktion til at kunne sætte nye poter på et gammelt møbel.

  Fra 10,20 DKK / st
 • Tilted Plastic Chair Leg Caps er meget nyttige og praktiske hætter til at sætte på stole med en lille hældning på benene. De bruges til at beskytte møblerne og gulvet. Hætterne er lavet af plast af høj kvalitet og slides ikke så let af. De laver heller ikke mærker på gulvet.

  Fra 4,42 DKK / st
 • Supersmart udvendige stolebenshætter i silikone. De er meget populære på grund af deres høje kvalitet og fleksible pasform. Designet giver et subtilt visuelt indtryk. Ikke mindst fungerer silikonematerialet som en effektiv lydabsorbent.

  Fra 8,60 DKK / st
 • De flade benkapper er nyttige til at beskytte dine møbler og også dine gulve. Disse plastikdæksler af høj kvalitet er økonomiske og slides ikke så let. De hjælper dig med at flytte dine møbler ubesværet på gulvet, og det endda uden at ridse gulvet. Den sorte farve på hætterne smelter sammen med omgivelserne og er svær at skelne fra og ødelægger ikke...

  Fra 11,56 DKK / st