chat
Chair Leg Caps in solid felt, lying furniture pads, Wrap Around

Stolebenskåle i massiv filt, liggende møbelpuder, Wrap Around

Wrap-Around® filtpuder er fantastiske produkter, som er virkelig nemme at montere. Beskytter dit gulv mod ridser og bruges oftest på produkter med liggende rørben.

Artiklen har følgende karakteristika
Vedhæftet med:
Selvklæbende
Materiale:
Filt
Type af møbel:
Indendørs
Gulvplads:
Alle gulvtyper
MÆRKE
Wrap Around
PRIS

28,56 DKK / st inklusive moms        / order  inklusive moms

TYPE AF DUPP
YDRE
YDRE
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!
YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!

Et stoleben lavet af et solidt materiale, som regel træ eller metal.

Bunden af stolen/møbelbenet

MÅLE DIAMETEREN PÅ BENET OBS!
Mål fra yderside til yderside, og sørg for at placere linealen i midten af bunden. Målene på møbelbenet skal matche og have præcis samme diameter som den udvendige dupp, du skal bruge.

Et eksempel på en ydre dupp.

YDRE DUPP - SÅDAN MÅLER DU!


Den ydre diameter af benet:
mm  /  inches
Du skal købe mindst 16 af dette produkt
Leveringstid: 2-3 arbejdsdage

Ikke på lager

Få besked, når den er tilbage

MONTERING

Produkterne er nemme at montere uden brug af værktøj. Bare en hurtig tapning af dækslerne. Monter disse bløde betræk så stramt, du kan, omkring det vandrette ben. Hvis puden er for lang, kan du klippe den til med en saks.

SPECIFIKATIONER

Wrap-Around® er et amerikansk produkt, som er meget populært. Sandsynligvis på grund af den nemme monteringsfunktion. De fungerer på alle typer gulve.

LIGNENDE PRODUKTER

 • De flade benkapper er nyttige til at beskytte dine møbler og også dine gulve. Disse plastikdæksler af høj kvalitet er økonomiske og slides ikke så let. De hjælper dig med at flytte dine møbler ubesværet på gulvet, og det endda uden at ridse gulvet. Den sorte farve på hætterne smelter sammen med omgivelserne og er svær at skelne fra og ødelægger ikke...

  Fra 7,48 DKK / st
 • Disse Sled Style Chair Leg Caps er nyttige til at beskytte dine møbler og også dine gulve. Filten af høj kvalitet bliver ikke så let slidt. Disse glidere hjælper dig med at flytte dine møbler uden besvær. Farven på hætterne passer til enhver form for indretningsstil.

  Fra 11,22 DKK / st
 • Flat Chair Leg Caps er nyttige til at beskytte dine møbler mod slitage og er også en god hjælp, når du flytter rundt på dem. Derudover forhindrer de, at du får ridser på dine trægulve, når du flytter møblerne. De er lavet af fleksibelt materiale af høj kvalitet og slides ikke hurtigt. De flade hætter er nemme at sætte på og bruge.

  Fra 4,25 DKK / st
 • Transparente hætter til stoleben i silikone. Hætterne er populære på grund af deres gennemsigtige udseende, og de er af god kvalitet. Ikke mindst fungerer silikonematerialet som en effektiv lydabsorbent.

  Fra 6,12 DKK / st